Werkwijze personal coaching

Ik werk altijd op maat voor jou. Dus geen vaste schema’s. De coaching is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik zal er alles aan doen om jou een helder inzicht te geven in hoe jij jouw doelen kunt bereiken. Eventuele interventie oefeningen zetten we in om je daadwerkelijk in beweging te krijgen. In eerste instantie hebben we een goed gesprek met als doel om te kijken of coaching door mij wel het meest geschikt is. Bij een goede match, maken we een vervolgafspraak en spreken we het coaching traject af.

Omdat lichaam en geest onlosmakelijk aan elkaar zijn verbonden, werk ik ook lichaamsgericht. Je lichaam liegt namelijk nooit. Lichaamstaal bepaalt namelijk meer dan 90% van onze communicatie.

Tarieven

Tijdens het intakegesprek bespreken we hoe het coaching traject er uit komt te zien. Het standaard tarief bedraagt € 70,00 per uur. Dit bedrag is exclusief BTW.

Een sessie duurt gewoonlijk maximaal 1.5 uur.

Verder zijn er mogelijkheden om tussendoor via email of telefoon contact te hebben. Over de vergoeding daarvan maken we separate afspraken.

We kunnen ook een tarief voor het gehele coaching traject afspreken.

Gespreide betaling is mogelijk.